Richard Gajdošík zabojuje o post primátora Považskej Bystrice

O post primátora Považskej Bystrice a zároveň mestského poslanca zabojuje straník Richard Gajdošík. Dnes 55 ročný inžinier ponúka obyvateľom mesta svoje dlhoročné manažérske schopnosti v oblasti riadenia gastro prevádzky. Do volieb ide ako stranícky kandidát hnutia Socialisti.sk, ktoré dnes (26.08.2022) podľa krajského predsedu hnutia Mojmíra Kališa odovzdalo kandidačné listiny.

Socialisti.sk sa zapoja do regionálnych volieb po celom Slovensku a ponúknu jedinú reálnu ľavicovú alternatívu naprieč celým politickým spektrom.

Podľa slov kandidáta na primátora „je nutné zmeniť SMERovanie chodu a rozvoja mesta. Obzvlášť v nasledovnom krízovom období, potrebuje na čele mesta stáť nie len manažérsky schopný človek v peknej kravate, ale predovšetkým človek vysokých morálnych a etických hodnôt. Človek ktorý nebude myslieť len na biznis prostredie a vlastné zabezpečenie.“ Jeho hlavnou motiváciou je práca pre ľudí a hájenie ich záujmov.

Hnutie delegovalo do volieb na post poslanca Mestského zastupiteľstva v Považskej Bystrici aj 40 ročného pracovníka odpadárskej spoločnosti Martina Jágrika. Obaja kandidáti sa zároveň uchádzajú o priazeň voličov ako kandidáti na poslancov Trenčianskej VÚC spolu s Milanom Olšovským z obce Tŕstie.

Mojmír Kališ
Krajský predseda hnutia Socialisti.sk
Trenčiansky kraj

en_GBEN