Izrael zavraždil novinárku. Západu nikdy nešlo o ľudské práva.

Západ, ale aj slovenskí politici s prezidentkou Čaputovou na čele používajú ľudské práva, reči o slobode a demokracii ako účelovú zbraň. Ľudské práva západní politici vyťahujú zakaždým, keď potrebujú napadnúť protivníka, ale rýchlo na ne zabúdajú, keď to nie je výhodné. Iba nedávno sa práve prezidentka Čaputová a minister zahraničia Korčok chválili priateľským stretnutím s izraelským ministrom zahraničia, za ktorým Korčok dokonca letel do okupovaného Jeruzalema.

IZRAEL ZAVRAŽDIL NOVINÁRKU. OPÄŤ.
Izraelský snajper dnes ráno zavraždil jednou strelou do tváre Šírín abú Akleh, novinárku katarskej spravodajskej služby Al Džazíra. Tá informovala o zásahu izraelskej okupačnej armády v palestínskom utečeneckom tábore pri meste Ženín. Nešlo o náhodu – v čase vraždy mala na sebe novinársku vestu, ba čo viac, jej novinársky kolega Ali al Múdi bol poranený strelou do chrbta.

TOTO NIE JE PRVÝ KRÁT
Izrael má na svedomí už niekoľko novinárskych životov, izraelskí snajperi zavraždili napr. Ahmeda Abú Husseina, Jásira Mortaža, Muatha Amarneha, či Nedala Eštajeha. Okrem toho minulý rok izraelská okupačná armáda zbombardovala budovu, v ktorej sídlila katarská Al Džazíra, ale aj americká tlačová agentúra Associated Press.

DAJTE DOLE TÚ MASKU
Ale ako USA, tak aj izraelský štát má u našich predstaviteľov a médií imunitu. Je načase, aby sa Západ spolu so Slovenskom prestal pokrytecky oháňať ľudskými právami a zamietol si pred vlastným prahom. Nikto vám to aj tak neverí.

en_GBEN