Ďalšie milióny do zbraní: Naď chce nakúpiť bojové vrtuľníky za 100 miliónov eur!

Ďalšie milióny do zbraní: Naď chce nakúpiť bojové vrtuľníky za 100 miliónov eur!

Naď dúfa, že o kúpe bojových vrtuľníkov, ktoré nás majú vyjsť do 100 miliónov eur, vláda rozhodne najneskôr v lete. Tu jasne vidíme, prečo tento nedôveryhodný vládny paškvil v demisii potreboval oddialiť voľby až do jesene, aby Naď mohol bezstarostne nakúpiť ďalšiu vojenskú techniku za milióny eur…

Na výstavbu verejných nájomných bytov nie sú peniaze, no 2 miliardy eur na kúpu nových stíhačiek, 1,7 miliardy eur na kúpu 152 kusov pásovej a kolesovej techniky a ďalšie stovky miliónov eur na vojenskú techniku a vrtuľníky je hneď!

Veď zbrojárske koncerny majú predsa prednosť pred všetkým, veď čo na tom, že domácnosti bojujú s infláciou, že samosprávy nemajú za čo platiť účty za energie, že nám v regiónoch chýbajú pediatri a všeobecní lekári, že sa nepostavil ani jeden nový verejný nájomný byt, že ideme obmedzovať služby v nemocniciach, že nevieme dokončiť diaľnice, že nemáme dostatok jaslí, škôlok… ešte nás bude presviedčať, aké je to pre Slovensko výhodné. Veď úloha znela jasne, že arogantný hulvát Jarko?

Vďaka Naďovi sa tak zbrojárske koncerny môžu tešiť, ako si krásne napakujú vrecká a určite nie len tie… Naď, ako verný mopslík poslušne hlási, ako sa Slovensko zaviazalo vybudovať ťažkú mechanizovanú brigádu do roku 2026 a samozrejme ako ju on obetavo vybuduje…

Nie je sa čomu čudovať, keďže to bol práve Naď, ktorého dlhoročná politická a aktivistická kariéra sa vždy točila okolo presadzovania záujmov NATO a zbrojenia.

Hnutie Socialisti.sk hovorí jasné NIE miliardám eur na bezbrehé zbrojenie! Presadzujeme použitie týchto peňazí na vybudovanie potravinovej sebestačnosti, diaľnice, výstavbu nájomných bytov, podporu rodín, športu, zvyšovania materskej, na školstvo, nemocnice, starostlivosť o dôchodcov, či kultúru!

JEDLO MIESTO ZBRANÍ!

Miroslav Pomajdík
podpredseda hnutia Socialisti.sk

sk_SKSK