Koalícia je v rozklade. My ale máme jasno.

Sme proti vyšším daniam pre bežných ľudí. Sme za zastropovanie cien potravín a energií. Presadzujeme silný štát a štátne podniky v boji s ekonomickým marazmom. Odmietame okypťovanie regiónov. Stojíme za všetkými ľuďmi práce. Vláda Slovenskej republiky nerobí nič z toho.

SaS odstupuje od koaličných rokovaní. Matovič chce vziať pol miliardy eur regiónom, zadĺži nás na tri generácie a skrýva sa za bezbranné rodiny. Heger je bezradný a nie je schopný bojovať so zdražovaním, nevie pomôcť pracujúcim v žiadnom odvetví. A koalícia ako taká sa možno rozpadne svojvoľne ešte pred tým, než by ju položilo referendum či generálny štrajk.

Máme riešenia i chrbtovú kosť na to, aby sme dokázali čeliť výzvam, ktoré ohrozujú našu spoločnosť. Ba čo viac, máme hodnotové nastavenie jednoznačne orientované v prospech dôstojnému životu, razíme politiku ekonomickej prosperity a zodpovednosti za vlastnú budúcnosť. A hlavne, sme ľudia ako vy Možno nás na internete posledné dni počuť menej, no o to viac sa činíme v skutočnom svete.

Buďte súčasťou zmeny, pomôžte nám. Lepšie Slovensko je možné.

sk_SKSK