Heger nás chce vykastrovať

Veríme, že štát nemá čo zasahovať do našich tiel. Túto pozíciu zastávame konzistentne, najviac to vidno pri návrhoch zákonov z dielne najvyššej inkvizítorky pani poslankyne Záborskej. Jej Kresťanská únia si po tehotenstve nútenom štátom (obmedzovanie interupcií) našla nový cieľ.

Keď si na Slovensku chcete zmeniť v občianskom preukaze M na F či naopak, dosť možno Vás donútia k sterilizácii. Inými slovami, štát vlastných ľudí núti do kastrácie. Rozumieme, že ľudia na túto tému reagujú vášnivo a častokrát s odstupom. Snáď sa ale zhodneme na tom, že štát nemá čo rezať naše pohlavné orgány. O to viac, keď to ani samotná lekárska obec nepovažuje za nevyhnutné.

Presne tak. Odborná komisia po 3 rokoch práce rozhodla, že táto stredoveká praktika je zbytočná. Ale naša vláda je pápežskejšia než pápež a Heger si už ministra Lengvarského zavolal na koberček. Dajú dokopy ešte odbornejšiu komisiu, ktorá má dokázať, že štát musí ľudí kastrovať. Samozrejme, za potlesku fundamentalistov ako Záborská či Vašečka.

VLÁDA NÁS NEMÁ ČO REZAŤ
Môžeme sa nezhodnúť, môžeme mať odlišný názor, ale jedno je jasné. Vláda nemá čo zasahovať do našich tiel. Dnes sú to ženy a kvír ľudia, zajtra vám Vašečka odreže pohlavné ústrojenstvo ak ho používate na niečo iné než rozmnožovanie. Na Slovensku sú obce bez pitnej vody a kanalizácie, nie je miesto v škôlkach, kolabuje zdravotníctvo, ale prioritou Národnej rady má byť terorizovanie vlastného občianstva?

Nesmieme vláde ustupovať. A odbornú obec nesmieme ideologizovať.

sk_SKSK